vlechtwerk logo (home)
Contact

Advies en inrichting netwerk­samenwerking

Wat ons betreft is het samenwerken in een netwerk van organisaties niet per definitie de beste manier om een doel te bereiken. Het vraagt relatief veel aandacht en energie om het netwerk aan de gang te houden. En dan zijn er ook nog vele vormen van netwerksamenwerkingen. Iedere vorm vraagt om een eigen governance. Wij stemmen doel, vorm en governance op elkaar af.

Je wilt aan de slag met een betere netwerk­samen­werking.

Wat wij daarbij in de praktijk tegenkomen is dat veel samenwerkingen er zijn omdat ze er nu eenmaal zijn. De urgente noodzaak ervan is niet (meer) duidelijk. Hetzelfde geldt soms voor de aanwezigheid van bepaalde partijen in het netwerk. Wij geloven erin dat iedere samenwerking beter werkt vanuit het besef van de mogelijke eindigheid ervan. Juist dan staat de samenwerking op het spel en moet de meerwaarde ervan voor betrokkenen duidelijk zijn. En waar een einde is, is ook een begin. Door het begin van een samenwerking explicieter te markeren worden de doelen van de samenwerking scherper.

Met een nuchtere, planmatige aanpak adviseren wij over de beste vorm van de samenwerking en helpen bij de inrichting daarvan

Benieuwd wat wij voor jouw vraagstuk kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram