vlechtwerk logo (home)
Contact

Over ons

Over Vlechtwerk

Vlechtwerk is een jong bedrijf met een ervaren team. Het is ontstaan vanuit onze drijfveer om de impact van netwerksamenwerkingen te vergroten.

Het samenwerken in een netwerk zie je ook terug in onze eigen aanpak. Wij zijn met elkaar, met opdrachtgevers en met partners continu bezig met het versterken van netwerksamenwerkingen. Vlechtwerk betekent voor onze opdrachtgevers dat zij samenwerken met experts op het gebied van interorganisationeel samenwerken. Dit kan gaan om organisatieadvies, project- en programma begeleiding, opleiding en training.

Sinds 2022 is Vlechtwerk gevestigd in het prachtige industriële, monumentale erfgoed, de Gruyter Fabriek. Deze creatieve hotspot biedt onderdak aan ruim 200 bedrijven. Een plek waar verbinding centraal staat zien wij als de perfecte uitvalsbasis voor Vlechtwerk. Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.

Het zit hem in de naam

De keuze voor onze bedrijfsnaam Vlechtwerk is heel bewust. Wij kijken naar de verbindingen en de actoren in een netwerk. Wij ‘ontvlechten’ en ‘vervlechten’. Het resultaat is een gestructureerd geheel van logische verbindingen en actoren die elkaar niet in de weg zitten.

Het team

Jan-Willem Bonekamp

Marloes over Jan-Willem

Wil jij ons komen versterken?
Aarzel niet vraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd wat wij voor jouw vraagstuk kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram