vlechtwerk logo (home)
Contact

Marloes over Jan-Willem

Jan-Willem is oorspronkelijk opgeleid tot civiel ingenieur en vanwege zijn fascinatie voor organiseren en manieren van samenwerken doorgeschoold tot een die hard organisatiekundige. Ik heb dat altijd een interessante combinatie gevonden. Je denkt namelijk dat deze werelden ver uit elkaar liggen. Toch kan ik de keren dat hij zijn technische achtergrond feilloos inzet om een situatie te benaderen niet op twee handen tellen.

Filosoferen over organiseren, organisaties en wat dat veranderkundig vraagt is iets wat Jan-Willem graag doet. In 2016 heeft hij de postacademische opleiding Master Change Management afgerond. Met het afronden van deze opleiding en door aangetoonde werkervaring is hij door de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs geregistreerd als Certified Management Consultant.

De woorden ‘maar wat gebeurt hier nou?’ is iets wat je hem vaak hoort vragen op het juiste moment. Complexe vraagstukken met veel actoren maken dat bij sommigen de moed in de schoenen zinkt, maar Jan-Willem maak je hier juist blij mee. Het vormgeven van complexe programmatische opgaven en de wijze van samenwerken daarbinnen is dan ook altijd een rode draad geweest in zijn werk. Hij kan als geen ander een vraagstuk analyseren en de vinger precies op de zere plek leggen. Net als je denkt ‘hoe nu verder?’ heeft hij al een plan van aanpak bedacht. Hij brengt rust in een situatie, wanneer je de rust bent verloren.

Benieuwd wat wij voor jouw vraagstuk kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram