vlechtwerk logo (home)
Contact

Jan-Willem over Marloes

Marloes heb ik leren kennen omdat wij samenwerkten in het programmateam dat vorm gaf aan een vernieuwde Beroepsopleiding Advocaten. Ieder vanuit een eigen achtergrond, Marloes is oorspronkelijk juriste, vonden wij elkaar in onze verwondering over waarom processen lopen zoals ze lopen.

Die verwondering koppelt Marloes aan een enorme hands-on mentaliteit. Zij snijdt de onzin weg, richt zich op de kern en pakt deze voortvarend aan. Daarbij geholpen door haar kennis en ervaring in programma- en projectmanagement bereikt ze resultaat. Ze stelt scherpe vragen, laat zich niet zomaar afpoeieren en doet dat tegelijkertijd met veel zelfrelativering. Dat maakt samenwerken met haar zo leuk.

‘Kom dan maken we even een lijstje met actiepunten.’ is een van haar veel gehoorde uitspraken. Dat is zeker voor mij heel fijn, omdat ik soms wel wat kan wegvliegen op allerlei beelden en gedachten. Zo zijn wij ook aanvullend aan elkaar. Marloes maakt dingen concreet en brengt energie in een situatie, ook als die soms ver te zoeken is.

Benieuwd wat wij voor jouw vraagstuk kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram