vlechtwerk logo (home)
Contact

Masterclass bestuurders

Een bondige rondgang langs de achtergronden van netwerksamenwerkingen helpt bestuurders bij het verkrijgen van inzicht in de eigen situatie en de mechanismen die spelen. Theorie, context en uiteraard de eigen situatie vormen een mooie combinatie om het inzicht te versnellen.

Bestuurders staan steeds vaker gesteld voor complexe vraagstukken waarvan duidelijk is dat oplossingen alleen op het niveau van het netwerk kunnen worden gevonden. Wat betekent dat veel verschillende perspectieven en invalshoeken nodig zijn. Uiteraard geldt nog steeds dat het er in netwerken vooral om gaat wie je kent. Maar ook belangrijk is dat een paar mensen weten wat er werkt en hoe het werkt. Ook en vooral bij netwerken met belangrijke maatschappelijke doelstellingen.

Je wilt snel overzicht op wat het implemen­teren van een netwerk­samen­werking betekent.

Bovenstaande geeft in grove lijnen de aanknopingspunten weer voor de masterclass. In een bijeenkomst van een dagdeel, die meer de vorm heeft van een gesprek dan van een eenzijdig theoretische uiteenzetting, verkennen we de achtergronden en wat deze voor de eigen organisatie en het netwerk betekenen. Deelnemers worden actief uitgenodigd om eigen casuïstiek in te brengen. Eigen ervaringen maken de leerervaring enorm veel groter. De masterclass geeft inzicht en aanknopingspunten voor krachtig bestuurlijk handelen in een complexe omgeving.

Benieuwd wat wij voor jouw vraagstuk kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram