vlechtwerk logo (home)
Contact
BLOG

Hier kan een titel voor ene blog artikel

Auteur: Daan Schraven
22/05/2022
Alle artikelen
De ‘schwung’ is eruit. Vlechtwerk brengt deze terug.

Organisaties maken regelmatig deel uit van samenwerkingen waarvan ze allang niet meer weten waarom. Er is veel overleg en er wordt gerapporteerd over zaken waarvan niemand de meerwaarde ziet. Wat natuurlijk niet bijdraagt aan de oplossing van het vraagstuk. Je ziet ook vaak, dat de energie en de drive binnen netwerksamenwerkingen verdwijnen. Door miscommunicatie. Door een gebrek aan (gevoelde) urgentie. Of door gebrek aan begeleiding en structuur. De geest is uit de fles. De samenwerking komt onder druk te staan. Vlechtwerk zet in zo’n situaties je netwerk-samenwerking weer op de rails. We geven energie en zorgen voor rust en borging op alle niveaus.


Je kunt hier origineel en kort aangeven wat deze afbeelding weergeeft.

Dat snappen we. Want er is helaas geen blauwdrukoplossing. De complexiteit van vraagstukken, de context en de betrokken stakeholders maken iedere netwerksamenwerking uniek.

Tel daarbij op dat organisaties en de mensen die daarbinnen werken niet hetzelfde zijn. Hoe krijg je de boel dan in beweging? Allereerst door te beseffen dat die (organisatie)complementariteit ontzettend waardevol is. Al die verschillende expertisen en achtergronden samen leiden tot de beste oplossingen. Vlechtwerk helpt je door inzicht te verschaffen en je duwtjes de goede richting op te geven. We ordenen en geven vorm aan projecten en organisatiestructuren. Waarbij we het centrale vraagstuk in alles vooropstellen.


Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekeken?

Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram