vlechtwerk logo (home)
Contact

Leertrajecten voor netwerk professionals

Je werkt in een complexe omgeving waar je samen met anderen resultaat wilt boeken in een relevant maatschappelijk vraagstuk. Ondanks al jouw inspanningen gaat het allemaal niet zo snel en daadkrachtig als je zou willen. Dan kan ons leertraject je helpen. In een traject van vijf dagen leer je effectiever en efficiënter resultaten te boeken in een netwerkomgeving met behulp van een heldere methodiek. Je bent daardoor in staat om vanuit eigen verantwoordelijkheid een stevige rol te pakken in het krachtenveld waarin je opereert. Je wordt de verbinder die vertrouwt op zijn/haar kracht in plaats van op de macht. Daarmee verdien je het respect en vertrouwen van opdrachtgevers en collega’s en voeg je daadwerkelijk waarde toe aan de netwerkorganisatie. Als professional (en natuurlijk als mens) krijg je met het leertraject goed zicht op je sterke punten en durf je deze nog meer in te zetten.

Je wilt effectiever worden in het coördineren van een netwerksamenwerking

Het is belangrijk dat je een stevig eigen netwerkvraagstuk meeneemt. Want het bouwen aan een eigen methodiek wordt vooral gedaan vanuit de ervaringen die jij samen met je mededeelnemers in het dagelijks werk opdoet. Daarbij reiken wij een inhoudelijk programma aan dat aansluit op die praktijk met een mix van kennis, competenties en onze eigen succes- en faalverhalen.

Wij organiseren deze leertrajecten zowel op maat ‘in company’ als via een open inschrijving.

Benieuwd wat wij voor jouw vraagstuk kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram