vlechtwerk logo (home)
Contact

Coördinatie netwerk-samenwerking

Samenwerken vraagt aandacht en tijd. Zoals alles wat je goed wilt doen eigenlijk. Soms lukt het niet om zelf die aandacht en tijd vrij te maken. Dan is het goed om te weten dat wij dat wel voor jou aan een vraagstuk kunnen geven. Plus een berg expertise.

Je wilt ondersteuning in de coördinatie van je netwerk­samen­werking.

Wij coördineren de samenwerking. Wij zetten partijen bij elkaar aan tafel, zorgen voor agendavorming, voorzitterschap, verslaglegging en uiteraard voor het opvolgen van de afspraken. Ook vertalen wij de netwerkdoelen in concrete programma’s en projecten en leveren het management zodat doelen naar resultaten worden. Kortom: wij bieden full-service netwerk management aan waarbij wij alle rollen zelf kunnen bemensen, maar nog liever samenwerken met de collega’s uit de deelnemende organisaties.

Benieuwd wat wij voor jouw vraagstuk kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag over onze dromen, doelen en uiteraard wat we voor jou kunnen betekenen.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram